Sådan opbygger du dit lager optimalt

0
322

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Føler du ikke, at dit lager bliver udnyttet optimalt? Eller er du begyndt at mangle plads? Som regel kan du godt lave nogle ændringer på dit nuværende lager, så du får udnyttet pladsen bedre. Det er langt lettere end at skulle flytte til et helt nyt og større lager.

Skab et overblik

Før du går i gang med at lave om på dit lager, kan det være en god idé at skabe et overblik over, hvor meget plads du faktisk har brug for, eller hvad dine behov til dit lager er. På den måde kan du nemmere afgøre, om der blot er brug for en omrokering, eller om der er brug for flere reoler og mere plads til varer.

Lav en tegning over dit lager

Når du står midt på lager, kan det være svært at vurdere, hvordan du kan ændre indretningen, så du får mere plads. Du er nødt til at se tingene ovenfra. Det er derfor, at det kan være rigtig brugbart at lave en tegning over dit lager. På den måde kan du nemlig lettere udtænke nogle nye løsninger. Desuden kan det være en stor hjælp at være flere om det, for forskellige mennesker kan have helt forskellige idéer og syn på tegningen.

Løft dine ting op i højden

Der kan være meget plads på et lager, som faktisk går til spilde. Det gælder f.eks. al den plads, der er oppe i loftshøjde. Derfor kan du udnytte dit lager langt mere optimalt, hvis du får nogle ting op i højden. Du har garanteret allerede høje reoler på dit lager, men du kan også tilføje en mezzanin. En mezzanin er en indskudt etage, og det er en helt oplagt løsning, hvis du er løbet tør for gulvplads. Nu kan du nemlig både have reoler på gulvet og oppe på din mezzanin. En mezzanin kan du få hos www.mas-hoevik.dk.

EFTERLAD ET SVAR