Sådan planlægger du en stor fest

0
637

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du skal i gang med at planlægge en af livets store fester såsom en konfirmation, et bryllup eller et jubilæum, har du måske opdaget, at det kan føles en smule uoverskueligt. Det giver sig selv, at der medfølger en del planlægning, når du skal arrangere en fest for mange mennesker. Men hvor skal du egentlig starte henne, hvis du vil gøre det mere overskueligt for dig selv?

Skriv alle dine første overvejelser ned

Når du skal i gang med planlægningen af festen, kan du starte med at skrive alle de overvejelser ned, som du allerede har gjort dig. Du kan f.eks. notere, hvor mange gæster der skal inviteres og eventuelt tilføje en gæsteliste. Det kan også være, at du allerede har nogle idéer til menuen. Eller måske der skal være et bestemt tema eller en dresscode.

Når du skriver alle dine tanker ned, kan du lettere se, hvad du mangler. Det giver et rigtig godt overblik.

Find det helt rette lokale

Der er ingen fest uden et sted at holde den. Derfor er det vigtigt at få finde det helt lokale som noget af det første. Du skal ofte være ude i god tid, da mange steder kan være bookede lang tid frem. Hvis du har en stor have, kan du også sætte et festtelt op i haven, men hvis ikke det er en mulighed, må du på jagt efter et passende festlokale.

Find nogen der kan lave dagens menu

Maden til den slags fester er ét af de helt store omdrejningspunkter. Derfor er det også godt at få styr på det som noget af det første. Du skal først og fremmest finde nogen, der vil være de rette til at lave maden. Derefter skal I i fællesskab finde frem til den helt rigtige menu for dagen. Hvis festen afholdes i nærheden af Vejle, kan du finde catering Vejle her.

EFTERLAD ET SVAR