Skab værdi i din virksomhed

0
788

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes mange måder at skabe større værdi i en virksomhed. Nogle handler om, at man i hverdagen får mest muligt ud af sine medarbejdere. Andre handler om, at man har fokus på effektivitet og samarbejde mellem forskellige afdelinger. Det kan dog også handle om at skabe viden uden for arbejdspladsen.

Har du tænkt over, hvordan du skaber størst mulig værdi i din virksomhed? Svaret er sikkert i de fleste tilfælde ja, men det er ikke altid, at man tænker ud af boksen for at skabe de bedst mulige resultater.

Skab ny viden

Eksempelvis kan det være oplagt at skabe nogle aktiviteter udenfor arbejdspladsen, hvor der er plads til at tillære sig ny viden og se tingene i et andet perspektiv. Det kan ske ved at afholde en konference, hvor de ansatte tillærer sig viden – måske sammen med andre fra samme branche.

Vil du lave en konference, skal indholdet selvfølgelig være stærkt og givende. Gå efter et område, som er afgrænset, så man kan tillære sig konkret og brugbar viden. Bliver det for bredt, bliver det nemlig nogle gange svært at forholde sig helt til.

Omgivelserne kan også være vigtige, og det kan være med til at skabe inspiration hos deltagerne. Følg linket her og se en god mulighed for at afholde konferencen på et hotel, som både tilbyder skønne omgivelser og gode lokaler til anledningen.

Business Intelligence

Mange virksomheder vælger også at investere i bedre udnyttelse af virksomheden gennem datasystemer. Begrebet Business Intelligence dækker over en række smarte systemer, som giver en masse teknologiske muligheder for en virksomhed. Det kan handle om, at man gerne vil lære virksomheden bedre at kende og have det sat op i en overskuelig orden.

Måske vil man også have et bedre og mere overskueligt kendskab til sine kunder og interessenter. Her kan man indsamle en masse data og få sat disse i system, så de faktisk er meningsfulde og kan bruges til nogle konkrete ændringer og forbedringer.

Social kontakt

Det kan også være rigtig vigtigt at have en social kontakt til sine ansatte. Der kan være mange situationer, hvor det er vigtigt at holde en afstand som leder, men det kan også være vigtigt i nogle virksomheder, at man faktisk formår at have en kontakt. Det kan betyde, at man lærer sine medarbejdere bedre at kende og måske derfor også kan tilrettelægge nogle ting, så de bliver mere effektive.

På den måde kan man tale om, at man nogle gange skal tænke anderledes for at få den optimale udnyttelse. Selvom man skal fokusere på de faglige aspekter, kan de personlige også sagtens gå hen og blive vigtige for den optimale udnyttelse af forskellige kompetencer. Nogle virksomheder vælger også at lave en personlighedstest for at kende de ansattes styrker og svagheder.

En sådan undersøgelse skal skabe et indblik i, hvor man måske mangler nogle kompetencer, og hvor man omvendt er stærkt besat. Det kan skabe masser af værdi, fordi man har en ide om, hvor man er godt rustet, og hvor man måske skal opruste.

 

EFTERLAD ET SVAR