Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Overskriften her rammer måske ikke lige dig, men det er faktisk ikke helt så utænkeligt som man måske skulle tro. Der er nemlig flere og flere der flytter til Danmarks 18. største by. Rent faktisk er det den by på Sjælland der kan bryste sig af at have den største befolkningstilvækst, og den by i Danmark med den 3. højeste.

Hvorfor Køge?

Kombinationen af at være tæt på både skov og vand og samtidig være tæt på København, har gjort det meget populært at flytte til til byen med godt 37.000 indbyggere (godt 60.000 i kommunen), et tal der altså bliver ved med at stige. Selvom Køge er blevet populær er huspriserne naturligvis stadig meget langt fra dem man kender fra København, hvor det kan være meget svært for almindelige familier at få det til at hænge sammen økonomisk. Inden for ganske få år er priserne dog steget med langt over 10%, så hvis I overvejer det, kan det være en god ide ikke at vente alt for længe.

Ny togbane der gør det muligt at komme til København på 20 minutter, omdannelse af industrihavn til bolig, butikker og bystrand sammen med det nye universitetshospital, er alt sammen ting der gør, at Køge også forventes i fremtiden at være blandt de mest populære byer at flytte til, hvilket vil få priserne til at blive ved med at stige.

Overvejer du at flytte til byen kan du tage kontakt til en boligadvokat i Køge, som kan hjælpe dig i jagten, men du skal være indstillet på at handle hurtigt, hvis du finder drømmeboligen, det går nemlig stærkt, hvis du gerne til have postnummeret 4600, som så mange andre.

 

 

EFTERLAD ET SVAR