Det skal du vide om nyhedsbreve

0
671
Det skal du vide om nyhedsbreve

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Nyhedsbreve, nyhedsmail eller blot tilbudsmails. Kært barn har mange navne, og det gælder også, når det kommer til beskeder i din elektroniske postkasse. Mange virksomheder sender løbende e-mails til deres kunder med nye produkter i webshoppen eller den fysiske butik eller blot nye tilbud, der kan være med til at lokke forbrugeren ind i butikken. Det kan sammenlignes lidt med datidens fysiske reklamer, som egentlig stadig eksisterer i dag, men som flere og flere framelder sig med et lille mærkat på deres postkasse. Mon ikke også tiden snart kommer til resten af virksomhederne, som stadig praktiserer denne form for markedsføring af den ene eller anden CSR-mæssige årsag.

Når det kommer til de digitale mails, er det faktisk endnu nemmere at framelde sig end at bestille et fysisk mærkat, som man skal ved fysisk reklame. Ved de digitale skal man blot åbne de enkelte nyhedsbreve og klikke på en lille knap, hvor der står ”afmeld”. Når dette er gjort, skal du aktivt selv tilmelde dig virksomhedens nyhedsbreve på ny, hvis du i fremtiden ønsker at modtage nye tilbudsmails fra den pågældende virksomhed.

Du skal altid tænke, at der er en grund til, at virksomhederne sender alle disse mails ud. Det er egentlig ret simpelt. De ønsker at sælge flere produkter til dig som forbruger. Når du har handlet hos virksomheden én gang, er der langt større sandsynlighed for, at du køber hos selvsamme virksomhed næste gang fremfor en konkurrent, hvis du har haft en god oplevelse. Nyhedsbreve er en fremragende måde at fastholde forbindelsen mellem dem og dig. Du kan skrive dem selv, men ellers kan det være en god ide at få professionel hjælp til det af en erfaren copywriter

Hvis du bruger en Google mail, vil nyhedsbreve i langt størstedelen af tilfældene lande i mappen, der hedder ”promoveringer”. På denne måde kan du nemt navigere i de mange beskeder, du formentlig modtager hver dag og sortere de fra, som ikke kræver den opmærksomhed her og nu.

EFTERLAD ET SVAR