Skån miljøet og lad bilen stå hjemme

0
578

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi ved alle sammen, at det er bedst for mange ting at lade bilen stå hjemme. Bl.a. er det bedre for din krop, hvis du hopper på cyklen en gang imellem i stedet for at tage bilen. Desuden er det også bedre for din pengepung, hvis du valgte bilen fra noget oftere, fordi du ville spare penge på brændstof. Sidst, men ikke mindst, er det langt bedre for miljøet at lade bilen stå. Hvis du vil skåne miljøet, findes der alternativer til bilen. Men hvad kan du erstatte din bil med, hvis du gerne vil passe lidt på miljøet?

Offentlig transport

Offentlig transport er en del bedre for miljøet, fordi mange flere naturligvis kan være med det samme køretøj i modsætning til, når du sætter dig alene ind i din bil. Fordelen ved offentlig transport er også, at du kan udnytte tiden langt bedre. Går du f.eks. i skole, kan du lave skolearbejde frem og tilbage fra skole. Det kan du ikke, hvis du skal sidde og køre bil. Du kan også bedre slappe af i et tog eller en bus. Efter en lang arbejdsdag, kan det være rart bare at koble af, sidde med musik i ørerne eller læse en bog. Det har du mulighed for i offentlig transport.

Vælg cyklen så ofte som muligt

Det allerbedste for miljøet ville være, hvis du altid gik rundt eller cyklede. Det er for de fleste umuligt, men hvis bare du vænner dig selv til at tage cyklen så ofte, det er muligt, har du allerede gjort en forskel. Selvom det kan være en vane at tage bilen, så prøv at slip af med den vane. Se det altid som en mulighed at cykle, og hvis det er helt umuligt, må du droppe det. Vil du gerne have en hjælpende hånd, når du cykler, så køb en elcykel. Elcykelinfo.dk/cykelhjelm.

EFTERLAD ET SVAR