Smerter i hælene – Find ud af hvordan det behandles

0
102

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er en række fodforhold, der kan forårsage ubehag for folk, når de prøver at deltage i deres regelmæssige, hverdagsaktiviteter som at gå. En sådan tilstand er hælsporer. Her er mere information om, hvad hælsporer er, hvad der forårsager dem, og hvordan de kan behandles.

Hvad er en hælspore?

Hælsporebehandling En hælspor er en calciumaflejring i bunden af ​​hælen. Hælsporer kan undertiden ses på en røntgen af ​​foden; faktisk kan det ses, at nogle hælsporer stikker ud med op til en halv tomme. I andre tilfælde er der symptomer på hælsporer, men der er ingen mærkbar fremspring på en røntgenstråle. I dette tilfælde stilles diagnosen hælspor-syndrom.

En hælspor, der er synlig på røntgenbillede, kan være til stede uden at forårsage smerter, men hælsporer er ofte en kilde til smerte for mange mennesker. De forekommer ofte i forbindelse med en anden fodforstyrrelse kaldet plantar fasciitis, som er en betændelse i bindevævet, der forbinder hælen med fodens kugle. Hvis du allerede oplever smerter i hælen, kan det være en god ide at købe hælspore indlæg til dine sko.

Behandling af hælsporer

Derudover er der en række metoder, der kan bruges til behandling af hælsporer. Over-the-counter anti-inflammatoriske medicin som Ibuprofen eller kan hjælpe med at lindre smerter. Is fungerer på samme måde som antiinflammatoriske medikamenter ved at reducere betændelse til det berørte område. Hvile kombineret med is er ofte en effektiv behandling af hælspurs / plantar fasciitis. Når mere konservative foranstaltninger som hvile, is og antiinflammatorier er ineffektive, kan der gives en lokal injektion af kortison for at reducere smerter og betændelse i området af hælsporen. Fysioterapi og strækningsøvelser er også nyttige. En af de mest almindelige og effektive behandlinger af plantar fasciitis og hælsporer er specialiseret fodtøj. Dette kan indebære, at dine fødder evalueres og bestilling af tilpassede sko, eller iført skoindsatser eller ortotiske enheder.

EFTERLAD ET SVAR