Trænger du også til en makeover? Her er 3 ting du kan gøre for dig selv

0
333

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Trænger du også til en makeover? Her er 3 ting du kan gøre for dig selv

Drømmer du også om at blive en bedre udgave af dig selv? Måske du har haft det samme look de sidste 10 år og synes, det er ved at blive kedeligt at møde det samme spejlbillede?

Bare rolig, hvis du drømmer om at give dig selv en makeover, så har vi samlet 3 forslag til, hvad du kan gøre.

Nyt hår

En ny frisure kan virkelig friske ens look gamle look op. Hvis du er vant til bare få klippet spidser ved frisøren, kan det være, du skal udfordre dig selv til at prøve noget mere vovet. Du kan også spørge frisøren til råds. De er eksperter på området, så de ved ofte, hvad der klæder din hovedform bedst.

Hvis du vil gøre det ekstra lækkert for dig selv, kan du gå til en økologisk frisør, så er du sikker på ikke at få giftige midler i køkkenet.

Nyt tøj

Det er naturligvis subjektivt, hvilket tøj man føler sig bedst tilpas i, og hvad man synes, er pænest. Vi råder ikke til, at man følger diverse trends, hvis man ikke synes, det passer til en.

Det kan dog stadig være, at du selv synes, du trænger til at opgradere din garderobe. Hvis det er tilfældet, så synes vi, du skal forkæle dig selv med en lille shoppetur, hvor du får lidt nye klæder til skabet.

Øjenvippebuk

Noget der virkelig kan “kvikke ens look op”, er et øjenvippebuk. Et øjenvippebuk gør, at øjnene ser større ud, og så slipper man samtidig for at tage mascara på hver morgen eller bekymre sig for ens makeup, hvis man træder ud i regnvejr.

Negle

Hvis du er på udkig efter lidt ekstra selvforkælelse, kan du tage en tur til den lokale negleklinik. Du kan vælge en neutral farve eller bare at udfordre dig selv med en mere vovet stil. Det gode ved at få lavet negle er også, at neglelakken rent faktisk holder, i modsætning til når man selv ligger det, og det skaller af efter et par dage.

EFTERLAD ET SVAR