Vælg en tandklinik, der sætter dit smil i fokus

0
602

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi kender det alle sammen. At komme til tandlægen er ikke den fedeste oplevelse i verden. Man mødes ofte med en ny tandlæge hver gang, som gang på gang skal til at sætte sig ind i din journal, hvilket kan resultere i en dårlig oplevelse og endda forminske ens tillid til sin tandklinik. Men hos en tandklinik i Waves ved navn Team Tand er det ikke bare en helt almindelig oplevelse, at komme til tandlægen. Et par grundværdier hos Team Tand er, at du har den samme tandlæge fra første gang du kommer ind ad døren til alle dine tider fremover og at du er den vigtigste person på klinikken. Tandlægerne står klar til at modtage dig med åbne arme og venlige ansigter af et personale, som er klar til at opfylde dine behov. Der er tale om en kvalitetsbevist behandling, hvor tandlægerne både lytter til dig, men også rådgiver omkring, hvad der kan forbedres og dermed finde den rette behandling, som også stemmer overens med din økonomi.

Kvalitetsbevidst tandklinik

En tandklinik skal ikke bare kun give en god oplevelse til deres klienter, men selv udstyr og materialer skal være af den højeste kvalitet. Det hænder nemlig, at klienter skifter tandklinik udelukkende pga. kvaliteten er helt i bund. Det kan f.eks. være at betale overpris for en ny krone, som er i en lavere kvalitet, hvilket kan resultere i flere tandbehandlinger hos den samme tandklinik. Det kan det hurtigt gøre ondt på pengepungen og ens tillid til tandklinikken kan falde markant. Hos Team Tand gør de kompetente tandlæger alt for at klienten får en kvalitetsbevidst behandling, så der bliver ikke sparet på noget. De går meget op i, at deres udstyr og materialer er det nyeste på markedet, for at give deres klienter mere tryghed og en mere behagelig behandling. Det seneste, som de har investeret i, er en Piezo fra Mectron, hvilket er et apparat, der viser sig til at være meget effektiv og skånsom til f.eks. dybdegående tandrensninger med desinficerende væsker.

Er du interesseret i at vide mere og opleve en tandklinik, som sætter dig i fokus? Så kan du læse mere om TeamTand på deres hjemmeside.

EFTERLAD ET SVAR